Lokální jídlo z lokálních surovin na DFŽ!

Rychvalďanka Jolana Jendřejčíková, šikovná místní podnikatelka (má dvě firmičky – Fajne šití a Fajne žití) a studentka čínské medicíny, pro nás nachystala parádní festivalové menu. A nebojte se, rozhodně není vegetariánské! (To ale bude k dispozici také.) Na co si tedy můžete ladit chuťové a čichové buňky?

Menu:

  • chléb s domácí škvarkovou pomazánkou (z Rychvaldské pekárny)
  • krůtí vývar se zeleninou (sezonní) a se směsí koření Obnova základu pro životní sílu
  • kroupy, jáhly jako přílohy (Farma Rychvald Česká krůta)
  • sušenky s ovesných vloček s ořechy + rozvar z jablek s rozinkami (vše made in Rychvald)
  • koláč z lineckého těsta s domácími švestkovými povidly
  • plněné rohlíčky (mák, jablka)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.